Glutenfri Kladdkaka

380GRM

Vår mest älskade klassiker från Frödinge i vegansk och glutenfri version! En kladdig kladdkaka som också gör gott. Bakad i Frödinge, Småland.

I frysutrymme (-18°C eller kallare): Se Bäst före-märkning. I kylskåp eller vid rumstemperatur: Tinad vara hanteras som färskvara.

Per 100 g
Energi
1550 KJ
Energi
370 Kcal
Protein
1,9 g
Kolhydrater
53 g
– Varav Sockerarter
34 g
Fett
16 g
– Varav mättat
3 g
Salt
0,7 g

Socker, vatten, glutenfri VETEstärkelse, rapsolja, tapiokastärkelse, glutenfri HAVRE, choklad (socker, kakaomassa, kakaosmör, emulgeringsmedel: solroslecitin), druvsocker, psylliumfiber, fettreducerad kakao, stabiliseringsmedel (E450, kalciumalginat, E339), emulgeringsmedel mono- och diglycerider av fettsyror, bakpulver natriumkarbonat, salt, surhetsreglerandemedel E501i, naturlig arom (bl a vanilj), arom. *Sockret är till största delen svenskt men en mindre mängd är av annat europeiskt ursprung.
Kan innehålla spår av mjölk

Upptining: Ta ur produkten ur pappkartongen. Tiden för upptining i rumstemperatur 1 h, bit tinar på 15 – 20 min. Använd en varm kniv för att lättare dela den frusna kakan.